Vitrage niet aan te slepen op internationale vrouwendag

Bij vrijwel alle winkels voor woondecoratie en woonwarenhuizen – we noemen geen namen, maar het zijn er nogal wat – dreigt een tekort aan vitrages, glasgordijnen en “inbetween” stoffen, sinds het bezoek van minister Sigrid Kaag aan de Iraanse president Hassan Rouhani, eind februari.

De D66-fractie in de Tweede Kamer was dermate enthousiast over haar hoofdbedekking, dat zij besloten schijnt te hebben om op 8 maart (internationale vrouwendag) als steunbetuiging aan alle gehoofddoekte vrouwen (waar ook ter wereld) geheel in vitrage gehuld in het Kamergebouw te verschijnen. En dat geldt niet alleen voor bijtertje Pia Dijkstra en de andere dames, maar ook voor de heren (m/v/) in de fractie. Ook alle huidige en beoogde vrouwelijke gemeenteraadsleden van onze meest democratische politieke partij hebben beloofd zich in deze verkiezingstijd aan de nieuwe, democratische dracht te houden.
Hulde!

PS,
Het gerucht gaat dat fanaatje Dijkstra overweegt om een combinatie van een orgaandonatie- en een voltooidlevenwet in elkaar te sleutelen.
We zijn benieuwd!