De ene quote is de andere niet

Die burka past zó niet bij Kabul.Femke Halsema (vrij naar -)
Bajesbieb bevat bar boosaardige boekenVrij naar de Volkskrant van 3 januari 2019
GotverdegotverdegotverOpgetekend uit de mond van advocate Inez Weski, toen zij merkte dat haar declarabele tripjes naar Dubai door de neus waren geboord (18 december 2019). (Naar verluidt vermoedde zij een samenzwering, want HKH Amalia was op de publieke tribune van de Tweede Kamer gesignaleerd.)
Rechten voor slachtoffers in de rechtszaal zijn te ver doorgeschotenAldus rechter Frank Wieland in de Volkskrant van vrijdag 20 december 2019. Kortom: laat het slachtoffer alsjeblieft weer slachtoffer zijn. Wat moet je anders? Of is hij opeens dader geworden?
Goed dat ik ben afgetredenDe ex-staatssecretaris kon de slaap niet vatten. Hij lag maar te woelen... De som 19 x 39 maalde in zijn hoofd. Was 19 nou onderdeel van het probleem en 39 onderdeel van de oplossing, of was het precies omgekeerd? "Goed dat ik ben afgetreden", dacht hij tenslotte. En viel in slaap, na de laatste, geruststellende gedachte: "En goed dat er politie is".
Toen de aarde nog plat wasJa, in die tijd was het nog onvoorstelbaar, dat je ooit eigenaar van een probleem kon zijn. Laat staan dat daar ook nog stakeholders bij aanwezig konden zijn.
Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereenMaar alleen na een flinke hijs LSD of iets dergelijks.
Hunde wollt ihr ewig leben?Titel van de trilogie van de Oostenrijkse auteur Fritz Wöss (ps. van Friedrich Weiss) uit 1957 - 1964, waarvan het eerste deel over de slag bij Stalingrad in 1959 werd verfilmd.
Momenteel kan het meervoud "Hunde" eenvoudig door de aanduiding van elke willekeurige groepering (politiek, ideologisch, levensbeschouwelijk, m/v/o, enz., enz.) worden vervangen.